2011. június 18., szombat

Még nyílnak...:)))

Nem volt mit tenni, a jó "öreg" Petőfit kellett szemekbe szedni...annyira adta magát!
Az angol eredeti verstől szerintem százszor jobb és szebb...és a miénk...:)

Beyond my heart@BBD fabric: Zweigart Edinburgh linen +Nina's threads (Onyx, Eggplant, Bark, Olive Oil, Lavender, Apricot, Nutmeg)





Szóval egy újabb BBD minta (Beyond my heart)
A lila színtől először egy kicsit megijedtem, nem igazán az én színem...aztán mégis...szerintem nagyon összejöttek ezen a mintán a különféle árnyalatai...
Köszönhető persze ismét Ninának, az ő fonalai nélkül nem is tudom, mihez kezdenék...))) 40-en countos Edinburgh lenre hímeztem, amit előtte teával megfestettem...sajnos nincs több ebből a fajtából, pedig imádtam...


2011. június 8., szerda

Egyszerűen ennyi kell a boldogsághoz néha...

Ide nézzetek csak, milyen gyönyörűségeket kaptam ma!!!
Egyszerűen nem tudok betelni velük!

Nina új fonalaiból, charme-jaiból egy kis ízelítő...imádom mindet! És még ajándékot is csempészett bele...ezt a kis édes barikát...:)))

Köszönöm itt is Nina Neked ismét!
Thanks for the Homeschool Transcript Template!

2011. június 6., hétfő

Kis fáziskésésben...de készen...

Lassan itt a hőguta, meg a kánikula, de mit csináljak, ha a hímzéseim terén még csak a tavasznál járok...:)

Elkészült a madárkám, olyan jó nézegetni minden kis részletét, a színek frissességét sajnos nem tudtam visszaadni...csak megközelítőleg.

Spring blessing@BBD  Fabric: Zweigart 36 count, Nina's threads+DMC 645+TGA


Nina fonalaival készült (2 szín kivételével) és most épp 36 count-os Zweigart lenre...jó volt rajta hímezni, a 40-enestől nem sokkal nagyobb, de így is bőven elég volt neki az egy szál.



A betűk a nagy kedvencemmel az Old Berry-vel íródtak... egyszerűen nem tudom megunni. (A számok pedig a Raspberry-vel...2-es nincs rajta, ne is keressétek. Vajh miért???)

2011. június 3., péntek

Megkésett e havi TUSAL...

Ajjaj, nagy az én bűnöm!:)))
Lekéstem  a hivatalos június 1-ei újholdról...pedig apukám amatőrcsillagász és mégsem szólt! Na, majd megkapja tőlem személyesen!

Szóval itt a haladás maga!

Itt pedig egy kis madárka 36-os lenre hímezve és Nina fonalaival (kivéve egy színt)...csak ismét a magyarított felirat okoz némi fejfájást és késedelmet. Hogy hogyan fog kiférni a "tavaszi áldás" szóösszetétel a megadott helyre...remélem a hétvégén megoldom ezt a nagy problémát!:)))

Spring Blessing@BBD Fabric: Zweigart linen, Nina's threads+DMC 645

És végül jöjjenek a srácok, miattuk van ilyen rettentő sok időm hímezni!:)))