2011. augusztus 30., kedd

Utolsó nyári TUSAL

Majdnem megint elfeljtettem az e havit, Jucusnál tegnap este láttam az üvegcséjét...upppsz...mára sikerült a fényképezőtgépet felturbózni...


Már jó három hete tervbe vettem egy újabb Blackbird Designs mintát, Nina szépséges fonalaiból válogattam hozzá egy csokorral, íme...

40-enes lenre hímzem, ami szintén Nina festése...:)

A fényviszonyokat bocsássátok meg nekem...alkonyodott, mire időm lett fotózni...:(((

2011. augusztus 20., szombat

Birds and Berries Needlebook...

Ami még csak keresi végleges formáját...de muszáj megmutatnom itt, mert annyira szerettem hímezni!
Birds and Berries Needlebook by Blackbird Designs, threads: Nina's threads( Rose Tea, Onyx, Raspberry, +Belle Soie( Sharon Rose+ Tortoise Shell)+WDW (Fawn)+GA+CC (Onion Skin, Endive) Zweigart 36 ct Edinburgh linen (painted by Nina) 


Mindenféle fonalat válogattam hozzá a meglévő készletemből, a len színe élőben sötétebb és sokkal barnásabb...Nina festéséből való...nagyon szeretem ezt a 36 ct-os lent, élmény rá a hímzés.


Háromrétbe hajtott kis könyvecske készül belőle...:)))...illetve készülget...

2011. augusztus 6., szombat

Úgy repül, mint a nyár...

Már vagy két hete készen várja, hogy megosszam Veletek...:)

Wild Lilies by BBD Zweigart 40 ct linen+threads: Belle Soie, CC, GA &Nina's Steel
 Ezt a 40-enes lent épp nem festettem... van a fonalak között viszont egy silk, amit nagyon szerettem hímezni...bár így a képen senki nem tudná megmondani ránézésre, hogy melyik az...teljesen más a kész textúrája a hímzett résznek...a fényt is másképp szórja szét.



És közben megérkezett a várva vár ollóm is Anitától a messzi távolból Nina segítségével...meg persze a legújabb Nina-fonalak...csodásak ismét!!!



Kicsi madár...